La Maison de Chestret,
jouw nieuwe verblijf
in Luik.

La Maison de Chestret heet je van harte welkom. Het is een typisch herenhuis in Régencestijl vol prachtige decoratie. De wijk waarin het huis staat, is een pareltje van de Luikse architectuur: de place de Bronckart is dan ook volledig geklasseerd als erfgoed. Deze negentiende-eeuwse residentie vormt de perfecte combinatie van modern comfort en de elegantie van weleer. Ze straalt een ondefinieerbare emotie uit, vol herinneringen en finesse.
Ontdek een origineel en uniek concept in Luik waar de tijd stil is blijven staan. Antiekexperte Aurore nodigt je uit voor een verblijf in een flat die is ingericht met zeldzame voorwerpen. De periode waaruit die dateren, varieert van de achttiende eeuw tot vandaag en ze zijn afkomstig van plaatselijke antiquairs.
Aurora koestert een passie voor mooie voorwerpen en wil die te allen prijze beschermen. Haar drie appartementen, elk met een eigen thema, voeren de gasten mee naar het verleden. Meer zelfs, je kamer is eigenlijk ook een boetiek vol antieke en moderne voorwerpen (glaswerk, schilderijen, spiegels, ...). Tijdens je verblijf kan je rustig de tijd nemen om ze te ontdekken, eraan te wennen, ze naar waarde te schatten om ze tot slot te kopen en een nieuw leven te geven. Voor welk stuk zwicht jij ?

Als je dat wenst, bereidt Aurore je verblijf voor en helpt ze je om van je ervaring in La Maison de Chestret een unieke belevenis te maken.

Haar enige doel : je geest openen.

séjour unique à Liège
chambre élégante Liège

De verblijven.

Je verblijft in een ruim, volledig gerenoveerd appartement van 60 m² dat niet kan wachten om zijn geheimen met jou te delen. Aurores appartementen zijn geschikt voor maximaal twee volwassenen (kingsize of aparte bedden).
Ze zijn ingericht in een specifieke stijl met uitzonderlijke materialen en strakke en heldere afwerkingen. Je kiest de flat die het beste bij je past !

Het concept.

Passionnée par les beaux objets et soucieuse de perpétuer leur héritage, Aurore vous propose de remonter le temps dans l’un de ses 3 appartements décorés avec soin où certaines pièces pourront être acquises.
À vous de prendre le temps de les découvrir, de les apprivoiser, de les apprécier pour ensuite les acquérir et leur donner une nouvelle vie. Pour quelle pièce craquerez-vous ?

De aangeboden voorwerpen.

Als je gepassioneerd bent door de mix van oude en hedendaagse stijlen, weet La Maison de Chestret je vast te verleiden. Het gaat om een uniek concept in Luik: het boutique-appartement. Alsof je in een tijdmachine stapt, reis je aan de hand van antieke stukken van het ene naar het andere tijdperk. De voorwerpen zijn in de loop der jaren verzameld en zijn afkomstig uit de periode van de achttiende tot de eenentwintigste eeuw.
Heb je je oog laten vallen op een bepaald voorwerp en aarzel je om het een nieuw leven te geven ? Naar verluidt brengt de nacht raad...

Appartements élégants Liège

De diensten.

Heb je advies nodig ? Een gids ? Een loopmaatje ? Of heb je een speciaal verzoek ?
Je gastvrouw helpt je met plezier een tafel te boeken in de beste restaurants en brasseries van Luik, een bezoekje te plannen aan een van de vele musea in de stad, of kooklessen te organiseren... Alles is mogelijk !

De aanbiedingen.

Whether your stay is professional or private, La Maison de Chestret offers you a range of packages suited to your needs.
Pick the package that meets your expectations : are you looking for a quiet place to work? An immersive experience in the heart of Liège? A discovery tour to pick up that rare find at our Liégeois antiques and bric-a-brac shops ?

Appartements chics, chambres Cité ardente

De omgeving.

La Maison de Chestret ligt op 500 meter van het iconische treinstation Guillemins en de Tour des Finances. Op slechts een steenworp afstand vind je ook verschillende bushaltes, taxistandplaatsen en de oprit van de autosnelweg naar Brussel en Luxemburg.
Dankzij die uitstekende ligging naast het centrum geniet je van rust en privacy. Tegelijk ben je in een mum van tijd in de stad om te snuisteren in de talrijke winkels en ambachtelijke kraampjes (traiteur, viswinkel, kaaswinkel, slagerij, groentewinkel... die zo typisch zijn voor de charme van Luik.

Do Not Track détecté