Een prestigieus verblijf
in Liège.

Aurore heet je van harte welkom in een van de drie duplexappartementen van La Maison de Chestret - alleen volwassenen. Het gebouw dateert uit de negentiende eeuw en vindt een perfect evenwicht tussen verleden en vernieuwing. Het oude in ere herstellen, dat is de missie van La Maison de Chestret.

Via dit originele concept kan je in prachtige boutique-appartementen antieke voorwerpen en meubels ontdekken die met zorg zijn uitgekozen bij de beste antiquairs uit de streek.

De appartementen (60m²).

Onze ruime, gezellige en verfijnde appartementen zijn ideaal voor een kort verblijf. Je geniet er van het optimale comfort van een vijfsterrenhotel zonder gehinderd te worden door de gebruikelijke hotelbeperkingen.

De flats zijn harmonieus ingericht en bieden alle nodige faciliteiten voor een geslaagd verblijf! Ze hebben een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer met een comfortabel kingsize bed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met inloopdouche, ligbad en veel licht.

In La Maison de Chestret is gezelligheid troef. Aurore en Pascal vullen de honesty bar in je kamer met hun favoriete producten.

Cheers!

Heb je je oog laten vallen op een stuk dat je kamer dat tikje extra geeft ?
Voel je een onweerstaanbare drang om het ook in je eigen huis te kunnen bewonderen ?

Voel je een onweerstaanbare drang om het ook in je eigen huis te kunnen bewonderen ? Aarzel dan niet en koop het gewoon. En anders brengt de nacht wel raad.

Appartements élégants Liège

Plan je komst.

Wil je er liever alleen op uit ?
Je gastvrouw geeft met plezier tips, seen selectie originele activiteiten, haar favoriete routes...
Aurore helpt je graag om van je bezoek een uniek avontuur te maken.

Do Not Track détecté